Soul body fusion.®

Tijdens de sessie wordt je 2x 10 min. ondergedompeld in een hoog geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt. Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hoger bewustzijn(ook wel je ziel genoemd)meer in je lichaam. Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt.

Je lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichamelijk en geest kunnen meer in balans komen. Wat mensen ervaren tijdens de sessie verschilt per persoon, de meeste mensen voelen een tintelend gevoel in hun lichaam. Na de sessie voelen mensen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht. Op een snelle en makkelijke manier kunnen angsten en trauma`s worden losgelaten en kan een gevoel van blijheid en geluk worden ervaren.

 

Er is geen contra indicatie voor deze sessies en zijn voor alle leeftijden, mens en dier.

De sessies worden gegeven in de praktijk en op afstand via messenger of whats app bellen kan ook.

www.JonetteCrowley.com

www.soulbodyfusion.nl           

intuitief Energetische massages.

Voor we de behandeling starten vraag ik jou om een intentie uit te spreken voor jezelf. Ook ik zal een intentie voor jou uitspreken.

De behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

De eerste keer dat je komt mag je rekenen op 1,5 uur voor intake en behandeling.

Bij een energetische  massage wordt jij uitgenodigd om te voelen, wat er in je lichaam gebeurd zonder een oordeel daarop te hebben. De energie kan weer gaan stromen zodat het lichaam en je energie zich kan herstellen.

Een energetische massage is een zachte massage, in deze zachtheid zit een enorme kracht.

klankschaal massage.

Tijdens de klankschaal massage lig jij met de kleding aan op de behandeltafel. De klankschalen zullen op en rond je lichaam geplaatst worden. De klankschalen worden aangeslagen dit zorgt voor een klank maar ook voor trilling. Doordat je lichaam voor meer dan 70% uit water bestaat wordt de trilling van de klankschaal overgenomen en kan er zo vastzittende energie worden los getrild waardoor de energie weer kan gaan stromen. 

Aromatouch methode.

Bij de aromatouch methode maak ik gebruik gemaakt van acht zuivere essentiële oliën van Doterra. Door de essentiële oliën met deze bijzondere methode aan te brengen ontspannen de spieren op een diep niveau, wordt het immuunsysteem versterkt, toxische stoffen verwijdert en het zelfgenezend vermogen van ons lichaam herstelt.

De aromatouch methode is verdeelt in vier stappen:

1 stress vermindering: lavendel en balance olie

2 verbetering immuunsysteem: melaleuca en onguard olie

3 vermindering van ontstekingsreacties: aromatouch en deep blue olie

4 homeostase: pepermunt en wild orange olie.

Voordat we de zuiver essentiële oliën aanbrengen, smeren we de rug eerst in met gefractioneerde kokosolie.

De oliën worden aangebracht op de rug, achterkant nek, hoofd en voeten.

De aromatouch methode wordt gegeven op een ontblote rug en voeten.

De behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Kristalmassage voor kinderen vanaf  7 jaar.

Kinderen kunnen zich snel verbinden met de bijzondere kracht van de kristallen omdat het hun herinnert aan hun eigen natuurlijke krachten. Als een kind bv een mand met kristallen ziet zal het op gevoel er altijd een uithalen die aanspreekt en waar ze een bepaald gevoel bij hebben. Kinderen weten intuïtief heel goed wat ze nodig hebben.

Voor de massage kiest het kind twee kristallen uit waarmee we gaan masseren.

Na de kristalmassage mag het kind een kristal uitkiezen die hij/zij mag houden. Het kristal kan steun geven ook na de massage.

De kristalmassage voor kinderen geef ik bij de kinderen thuis in hun vertrouwde omgeving. Ik neem alle spullen mee die nodig kunnen zijn tijdens de massage denk aan de kristallen, rustgevende muziek of een klankinstrument, een diffuser met een ontspannende geur zodat het kind zich veilig voelt en zich kan ontspannen.

Voordat ik een kinderkristal massage geef plannen we eerst een kennismakingsgesprek in zodat ik de ouder en het kind al een beetje leer kennen en er vanuit beide kanten vertrouwen kan ontstaan. Na het kennismakingsgesprek plannen we de massage in.

De positieve effecten van een kristalmassage voor een kind zijn:

  • Het kind kan zich beter ontspannen
  • Het kind kan beter slapen
  • De ademhaling wordt rustiger en dieper
  • Het kind komt tot zichzelf en wordt zich bewust van haar lichaam
  • Leert grenzen aangeven en krijgt hierdoor meer zelfvertrouwen
  • Spanning wordt losgelaten
  • Helpt prikkels te verwerken
  • Betere concentratie op school.

De massage wordt over de kleding gegeven en er is altijd een ouder bij aanwezig.

Duur van de massage is 60 minuten.

Duur van de intake is 45-60 minuten, hiervoor kom ik bij jullie thuis zodat het kind in zzijn vertrouwde omgeving is waar het zich veilig voelt.

Kristalmassage voor volwassenen.

Dit is een energetische massage over de rug waarbij olie en kristallen/edelstenen gebruikt worden.

Je kiest van te voren zelf een kristal/edelsteen uit die jou het meest aanspreekt, hier wordt je dan mee gemasseerd. De trilling en energie van de steen zal zijn werk doen en werken op de plaats waar je het het meest nodig hebt. Ook kan ik tijdens deze massage een edelsteen legging op en rond jou doen, je blijft dan na de kristalmassage nog  zo`n 10 min liggen op de massage tafel. 

De kristallen en edelstenen die ik hiervoor gebruik hebben een hoge en zuivere trilling.

Energetische Hand en voetmassages voor mensen met de ziekte dementie.

Aanraking is een levensbehoefte, dit geeft ontspanning en het gevoel geliefd te zijn. Soms is een handmassage te dichtbij en is een voetmassage prettiger.

De handen en voeten masseer ik met een basis olie en de essentiële oliën van Doterra en dan de oliën die geen interactie hebben met medicatie.

De massage in combinatie met de geur van de oliën geeft de cliënt ontspanning en er kunnen herinneringen aan vroeger naar boven komen, dit kan dan een moment van geluk 

Mocht de cliënt aangeven dat het genoeg is of het niet fijn vinden dan stoppen we met de massage.

Ik let hierbij op de verbale en non-verbale houding.

De massage duurt 20 minuten of als de cliënt het aangeeft korter.

Energetische behandeling in de laatste levensfase, als genezen niet meer mogelijk is en het leven losgelaten mag worden.

Als je te horen krijgt dat er geen genezing meer mogelijk is en je het leven mag gaan loslaten krijg je vaak te maken met gevoelens van angst voor wat gaat komen, het verdriet om het loslaten van je dierbare en het leven.

Ook kun je juist het gevoel hebben dat je nog alles uit het leven wilt gaan halen en ga je nog voluit leven.

Het kan een verdrietige maar juist ook mooie tijd zijn om samen met de mensen die je dierbaar zijn er nog een mooie tijd van te maken, herinneringen.

Heb je pijn of ben je gespannen voor wat er komen gaat, maak je je zorgen over de mensen die je moet achterlaten dan kan een zachte massage, klankreis een fijne manier zijn om te ontspannen zodat de minder prettige dingen even naar de achtergrond verdwijnen.

Een klankreis kun je alleen maken maar ook samen met mensen die je dierbaar zijn...

Voor de energetische massages en klankreizen kom ik naar jou of een plaats die voor jou dierbaar is.

-Ook kijk ik graag mee welke aromatherapie er in gezet kan worden voor specifieke bewoners of voor een snoezelruimte, huiskamer ed.

-De behandelingen die ik geef kunnen ook gegeven worden aan mensen met een psychische ziekte, verstandelijke beperking of lichamelijke aandoeningen bv parkinson, ms, cva etc

 

 

 

Wil je meer informatie over energetische massages en de mogelijkheden voor jezelf of iemand die je dierbaar is neem dan gerust contact met mij op.