soul body fusion.®

 

Tijdens de sessie wordt je 2x 10 min. ondergedompeld in een hoog geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt. Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hoger bewustzijn(ook wel je ziel genoemd)meer in je lichaam. Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt.

Je lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren.Je komt weer in balans. Wat mensen ervaren tijdens de sessie verschilt per persoon, de meeste mensen voelen een tintelend gevoel in hun lichaam. Na de sessie voelen mensen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht. Op een snelle en makkelijke manier kunnen angsten en trauma`s worden losgelaten en kan een gevoel van blijheid en geluk worden ervaren.

 

Er is geen contra indicatie voor deze sessies.

 

Soul body fusion kan ook geven worden op afstand via messenger bellen of whats app bellen. 

Drie sessies zijn aanbevolen. De drie sessies worden verdeelt over drie weken de eerste keer zit er een week tussen en daarna twee weken.

Het is belangrijk de eerste drie dagen na de sessies 1,5-2 liter water te drinken mits je geen vochtbeperking hebt Het drinken van voldoende water is belangrijk omdat zo de vrijgekomen afvalstoffen afgevoerd kunnen worden.

Als je een afspraak maakt stuur ik je een vragenlijst toe dieje mij uiterlijk twee dagen voor de afspraak terug stuurt zodat ik mij kan voorbereiden op de sessie.

www.JonetteCrowley.com

www.soulbodyfusion.nl