Over mij.

 

Ik ben Audrey van den Heuvel, 43 jaar en ik woon samen met mijn partner en twee katten in Venlo.

In 2017 ben ik gestart met praktijk “Leven vanuit je ziel”.  De praktijk heb ik aan huis.

Met een open hart en oprechte interesse in jou wil ik je graag ondersteunen om je eigen pad te bewandelen.

 

Mijn zoektocht naar mijn ware zelf.

 

Vaak voelde ik mij eenzaam en had ik het gevoel dat ik er niet mocht zijn want ik was met mijn gevoeligheid immers niet goed genoeg. Dit heeft er bij mij voor gezorgd dat ik ver van mijn hart af kwam te staan en veelal vanuit mijn hoofd leefde.

Dit kwam omdat ik als klein kind al snel leerde dat gevoelig zijn iets was wat niet goed was. Ik ging mij aanpassen aan de ander en aan de maatschappij maar er bleef een gevoel dat het niet klopte wat mij was geleerd, hier kon ik dan weer uren/dagen over piekeren want hoe kon het dat ik het zo anders voelde en ervaarde allemaal…Op een gegeven moment werd ik ziek waardoor ik letterlijk werd stil gezet en wel moest luisteren naar mijn lijf en wat ik voelde. Ik ging op onderzoek uit en werken aan mijzelf. De lichamelijke klachten namen af en ik voelde mij zo verbonden met mijzelf en mijn hart. Er volgde een moment dat ik moest besluiten om bepaalde mensen los te laten omdat ik niet aan hun verwachtingen kon en wilde voldoen, dit gaf veel verdriet en pijn. Toen ik hier dieper in was gedoken wat mijn taak was in deze familie werd het mij duidelijk en voelde het beter om deze mensen los te laten. Eindelijk kon ik volledig gaan staan voor wie ik ben en voelde ik een enorme kracht opborrelen. Eindelijk leven zoals ik bedoelt ben en mijn eigen pad bewandelen, het pad van mijn ziel/hart. Ik kwam steeds meer mensen en situaties tegen die wel met mij resoneerde en mij echt zagen.

Ik ging steeds meer ontdekken wat mij kon ondersteunen: klank en trilling, edelstenen, essentiële olien en energetische massages. Toen ik ervaarde wat deze dingen voor mij betekende werd mijn wens om anderen in dit proces te ondersteunen geboren en ging ik hierin cursussen en opleidingen volgen.

Ik zag dat je alles al in je hebt en het je alleen maar hoeft te herinneren.

 

Wat kan ik voor jou betekenen.

 

Door mijn eigen zoektocht en de behandelingen in te zetten voor jou kan ik je ondersteunen om de weg naar je eigen hart, je pure zijn te bewandelen zodat ook jij uit je hoofd komt en gaat leven zoals je bedoelt bent te zijn.

Ik geloof dat alles wat jij ervaart: lichamelijk, psychisch, energetisch en spiritueel je wilt helpen om weer in contact te komen met je ware zelf…

Ik geloof dat iedereen goed is zoals ie in essentie is en dat daar je kracht ligt, een enorme potentie. Hoe dit voor jou gaat werken en wat jij hierin nodig hebt daar zullen we samen in een gesprek  en tijdens de behandelingen gaan ervaren. Jij bepaalt want ik ben ervan overtuigd dat jij weet wat jij nodig hebt alleen heb je er soms wat hulp bij nodig en heb je iemand nodig die je bewust maakt van bepaalde dingen want laten we eerlijk zijn als je je jaren hebt afgesloten van je gevoel en je bepaalde dingen in dit of in een vorig leven hebt ervaren kun je je daar nu niet meer bewust van zijn maar er wel nog heel veel last van hebben. Jouw lijf vertelt het je.

 

Mijn missie.

 

Mijn missie is om jou weer in contact te brengen met je hart zodat je weer kunt zijn wie je bedoelt bent te zijn en het pad van jouw ziel bewandelen.

In onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en de ander.